Melounové šílenství
Je dobré používat vychlazené melouny, zvláště v horkém letním dni
15 minut
Příprava pokrmu + vaření
Příprava pokrmu + vaření
Lehká
Obtížnost pokrmu
Obtížnost pokrmu
1
Porcí pokrmu
Porcí pokrmu
Ingredience
- 310 ml mandlového mléka
- 45 g melounu Kantalup
- 45 g cukrového melounu
- 55 g vodního melounu
- 50 g avokáda
- ¼ limetky, oloupané a zbavené semínek
- 3–4 kostky ledu
Postup receptu
Na 1 nápoj (cca 500 ml)
- Vložte všechny ingredience do hrnku.
- Nasaďte na motorovou jednotku a mixujte asi 45 sekund, až budou ingredience zcela rozmixované.
Hlavní složky melounů jsou voda a přírodní jednoduchý cukr, nicméně i stopové prvky mají velký význam. Jsou tak ideální pro rychlé dodání energie. Je dobré používat vychlazené melouny, zvláště v horkém letním dni.
TIP:
Vyrobte si vlastní limetkový led. Pomocí lisu na citrusy získáte šťávu z limetky, tu nalijte do tvořítka na led a vložte do mrazáku.