SBL002
Vakuový nástavec pro přípravu jemného smoothie se zachováním maximálního množství enzymů.
Mixování ve vakuovém prostředí se stává nejdokonalejší metodou k rozmixování potraviny a zužitkování maximálního množství enzymů, které z mixovaných potravin lze získat.
Díky vakuu jsou v hotovém drinku všechny ingredience smíchány a také po delší době nenastává oddělení tekutiny od pěny. Běžné mixování nedokáže zabránit usazování „těžší tekutiny“ na dně sklenice a oddělování „lehčí“ dužniny-pěny, která se drží v horní části sklenice.
Ve výsledku jsou nápoje barevnější, jemnější a mají strukturu doplněnou a mikroblublinky. Vakuové mixování je nejvhodnější pro zelené smoothie, dipy, mléčné nápoje, zeleninové polévky a krémové pomazánky.
Mixování ve vakuovém prostředí se stává nejdokonalejší metodou k rozmixování potraviny a zužitkování maximálního množství enzymů, které z mixovaných potravin lze získat.
Díky vakuu jsou v hotovém drinku všechny ingredience smíchány a také po delší době nenastává oddělení tekutiny od pěny. Běžné mixování nedokáže zabránit usazování „těžší tekutiny“ na dně sklenice a oddělování „lehčí“ dužniny-pěny, která se drží v horní části sklenice.
Ve výsledku jsou nápoje barevnější, jemnější a mají strukturu doplněnou a mikroblublinky. Vakuové mixování je nejvhodnější pro zelené smoothie, dipy, mléčné nápoje, zeleninové polévky a krémové pomazánky.