THE ORACLE™

Profesionální automatické pákové espresso

ID PRODUKTU: 41009663

BES980BTR

Nemusíte být barista, toho jsme vložili dovnitř kávovaru.

Ve srovnání s plnoautomatickými přístroji Vám stále zůstává kontakt s přípravou vaší kávy, a hlavně se jednoduše čistí. Není zde skrytá žádná spařovací jednotka, jako v běžných automatických espresso přístrojích.

Oracle™ vytváří kvalitní kávu, která chutná jako ve vaší oblíbené kavárně. Systém Oracle™ má automatické mletí kávy, dávkování a její tempování.

Automatizuje tak nejtěžší části ruční přípravy kvalitního a výborného espressa.

Můžete extrahovat espresso a připravovat mléko současně, což vám umožní připravit
vaše oblíbené latté nebo cappuccino během pár minut v kvalitě vaší oblíbené špičkové kavárny.

Ke stažení

49 999 Kč
Ihned k odeslání
Poslední kus
Automatické TEMPOVÁNÍ a MLETÍ kávy
Nízkotlaká preinfuze pro dokonalé rozvinutí chuti
Trojitý vyhřívací systém – 2 nerezové ohřívače vody a aktivně prohřívaná spařovací hlava
2 samostatné ohřívače vody na přípravu kávy a generaci páry umožňují současně pěnit mléko a extrahovat kávu

Pečlivá příprava

Dokonalý šálek kávy vyžaduje, správně ošetřenou a správně namletou kávu přesnou teplotu a správný tlak a to v průběhu celé doby extrakce. Srdcem profesionální espressa the Oracle je topný systém se dvěma nerezovými ohřívači vody. Samostatný ohřívač vody pro přípravu espressa s přesností +/- 1 °C a samostatný ohřívač vody pro tvorbu páry, které zajišťuje stálý výdej páry v okamžiku. Můžete tak současně připravovat espresso při optimální teplotě s dosažením maximální chuti a pěnit mléko. Navíc je spařovací hlava vybavena topným tělesem, který zajišťuje, že od začátku do konce extrakce kávy, nebude v celém systému kolísat teplota. Integrovaný kónický mlýnek s kovovými kameny automaticky namele, dávkuje a utempuje 22 gramů kávy pro dvojnásobnou explozi chuti.

Vnitřní vybavení

Téměř všechny profesionální přístroje na přípravu kávy jsou standardně vybaveny přetlakovým ventilem. Catler profesionální espresso the Oracle není výjimkou. Tento plně komerční prvek vymezuje maximální tlak a to v průběhu celé extrakce. Tím zabraňuje možné hořkosti kávy, která se může objevit právě díky chybějícímu přetlakovému ventilu, kdy dojde ke spálení kávy ve filtru. Druhou funkcí přetlakového ventilu je tzv. nízkotlaké předspaření. Díky této funkci dochází k postupnému zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.

Elektronický PID systém

Dokonalý šálek kávy je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku, předehřátého šálku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin. Profesionální espresso the Oracle přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce. Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce, vyrovnává kolísání teploty a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.

Speciální funkce

Sage BES980 patří ke špičce ve své kategorii a to i díky speciálně navrženým funkcím. Jednoduše a rychle si tak můžete upravit teplotu extrahované kávy, tlak před spaření a i dobu extrakce kávy. Také můžete nastavit hrubost mletí, nebo teplotu mléka. Díky Ovládacímu ventilu s přepadem (OPV) přístroj zamezí maximálnímu přetlaku během extrakce, což zabraňuje vzniku hořkých příchutí ve vaší kávě. Přístroj také má opravdový nízkotlaký předinfuzní systém, který postupně zvyšuje tlak pro rovnoměrnou extrakci kávy.

Displej

Na displeji si můžete navolit i velikost šálku vaší oblíbené kávy. Rychlý ohřev, plnění zásobníku vodou zepředu i zezadu,  nastavení hodin, automatické spuštění, možnost odvápnění v domácím prostředí, atd., to vše je jen krátký výčet vlastností a funkcí, kterými je profesionální espresso Sage BES980 vybaveno.

Automatické mletí a upěchování

Zabudovaný kónický mlýnek automaticky mele, dávkuje a pěchuje kávu ( 14 g nebo 22 g kávy podle vloženého sítka) stejně jako profesionální kávovary, ale tento nezanechává nečistoty.

Přesná teplota extrahované kávy

Dva nerezové ohřívače vody a prohřívaná spařovací hlava, ovládaná technologií PID, zajistí, že káva bude extrahována přesně při té správné teplotě, abyste získali maximální chuť výsledné kávy.

Automatické pěnění mléka

Parní tryska se samostatným ohřívačem vody automaticky pění mléko a po dokončení se i sama vyčistí. Připravuje tu správnou mléčnou pěnu s mikro bublinami pro zdůraznění chuti výsledné kávy, a proto s ní můžete připravovat i Latté art.
  • Programovatelná teplota extrakce kávy v rozmezí od 86 – 96 °C
  • Programovatelná teplota páry ( mléka )
  • Přesná teplota vody ( PID )
  • Optimální tlak vody ( OPV )
  • Programování doby extrakce nebo objemu extrakce, a to jak pro 1, tak 2 šálky
  • Funkce nastavení doby a výkonu přespaření
  • 3x LCD displej – hrubost kávy, nastavení, informace o přípravě kávy a mléka
  • Funkce automatického spuštění
  • Funkce nastavení hodin
  • Funkce automatického vypnutí
  • Funkce a průvodce odvápnění
  • Funkce obnovy továrního nastavení
  • Ruční nastavení objemu kávy
  • 58mm široký nerezový držák filtru
  • Zásobník na mletou kávu
  • Nerezová nádobka pro napěnění mléka
  • Filtry s jednoduchým dnem pro 1 a 2 šálky
  • Sítko pro 2 šálky kávy ( 20g kávy )
  • Sítko pro 1 šálek kávy ( 14g kávy )
  • Odklepávač na kávovou sedlinu
  • 2x čistící tablety
  • Imbus
  • Pomůcka na čištění parní trysky
  • Čistící prášek parní trysky
  • Čistící disk
  • Čistící kartáček
  • Pomůcka na čištění s magnetem
  • Proužkový tester na tvrdost vody
  • Výměnný vodní filtr
  • Příkon: 2400 W
  • Použité materiály: nerezová ocel lesklá a broušená
  • Rozměry (vך×h):  45,5 × 37 × 41 cm
Podívejte se na naše kurzy přípravy kávy

Baristické kurzy

Připravte si doma stejně dobrou kávu jako v kavárně s Vaškem Mlčochem
Kvalitní kávu si můžete s vynaložením minimálního úsilí připravit jak doma, tak i v práci.

Recepty

One Pot Broccoli Spaghetti
Valentýnský cheesecake
Lososový krém